Curs de dans pentru incepatori

Curs de dans pentru incepatori

  • Relaxare si socializare in pasi de dans!
  • Un dans in care tu iti construiesti dansul, pe cea mai variata si mai noua muzica!
  • Dupa o zi plina, dansul este cel mai sanatos si mai bun mod de a te relaxa! Stilul de dans se numeste “Brazilian zouk” si este un fenomen care a cuprins intreaga lume si deja se dezvolta cu repeziciune si in Romania. 

De ce sa vii la acest curs de dans?

Muzica

           Muzica este foarte variata astfel ca poti dansa pe majoritatea pieselor noi, dar si pe piese mai vechi. De la piese comerciale, la piese romantice, RnB, dubstep etc.

zouk musicAlege piesa ta favorita si foarte probabil ca se poate dansa zouk pe ea! Sau exista un remix de zouk pentru acea piesa.

Libertate

alex mathilde zouk

Este un dans in care ai libertate deplina: dupa invatarea unor elemente de baza deja poti dansa! Apoi aprofundand gradual in timp, alte elemente, poti decide cum vrei sa dansezi: mai energic, mai senzual,  mai aproape de stilul RnB… cerul este limita!

 

Elevii nostrii

           O parte din ei au dansat inainte si alte stiluri, dar de asemenea, altii au inceput cu acest stil de dans. Unii vin ca si  cuplu, altii vin separat. Unii voteaza, altii nu. Cu totii sunt bineveniti! Poti vedea un clip video cu noi aici

Socializare

zoukmania

Nu este un simplu curs de dans, este un loc in care iti vei face noi prieteni si te vei simti ca intr-o familie!

Calatorii

             Daca iti place sa calatoresti, sau este pe lista ta dar nu ai apucat sau nu ai avut o trupa cu care sa faci asta, vei avea posibilitatea sa o faci cu noi, intr-un cadru organizat, la multe festivaluri de dans atat in tara, cat si in strainatate. Anul viitor mergem din nou in locuri precum Amsterdam, Kiev, Varsovia, Croatia si altele.

In loc de concluzie…

… cateva chestiuni organizatorice:

  •  Cursul de dans este destinat incepatorilor si se desfasoara in Timisoara, pe strada Pestalozzi nr 20, la etaj 1, sala 4. Pentru inscriere completeaza formularul acesta (dureaza maxim 1 minut).
  •  Costul cursului este de 70 lei/luna/dansator. Pentru studenti, pretul este de 50 lei/luna. Prima sedinta este gratuita, si te poti inscrie, doar daca iti place (sau te obliga prietena, ca ii place ei). Totusi, nu este nevoie sa vi cu un partener/partenera.
  •  Cursurile sunt in fiecare marti si joi de la ora 20:00 la 21:00 (consulta orarul), dupa care ii puteti admira pe cei mai “batrani” in acest dans. Vino intr-o tinuta lejera si neaparat cu zambetul pe buze. Daca nu, te asiguram ca vei pleca cu el!
  •  In curand vom colabora si cu cei de la 7card! Inca un motiv sa nu mai stai pe ganduri!

 Anuntati pe toata lumea!

Sharing is caring! Daca ti-a placut acest articol, posibil sa le placa si prietenilor tai. Nu uita sa il distribui!

Comments

comments